underground_london

Până de curând, credeam că un city break la Londra lasă o gaură mare în portofel. Dar ne-am convins singuri că este doar un mit, după ce am ajuns în capitala Marii Britanii de ziua Alexandrei, în noiembrie. Într-adevăr, Londra este un oraș scump, dar dacă îți cumperi din timp biletele de avion și cazarea, te poți încadra într-un buget decent.

Dar dincolo de prețurile mai mari decât în alte orașe, Londra este fascinantă. Nu abundă în monumente precum Roma, nu este atât de colorat precum Barcelona, dar are un vibe specific. Și să nu începem să vorbim despre mâncare! :-) Îți spunem doar că la o săptămână după ce ne-am întors, cumpăram deja biletele pentru al doilea city break.

Am găsit un city break de 3 nopți pentru luna martie care s-ar putea să îți placă și ție. Ne vedem la Londra?


Detalii

  • Perioada: 5 martie (duminică) – 8 martie (miercuri)
  • Zbor Bucureşti – Londra Stansted – 25.98 EUR (dus-întors) /persoană
  • Cazare Hotel Ibis Budget Whitechapel (cartierul Brick Lane) – 220.62 EUR / 3 nopți (cameră dublă) => 110.31 EUR /persoană
  • Total: 136.29 EUR / persoană


Cumpără biletul de pe site-ul Ryanair

Atenţie! Locurile sunt limitate, iar tariful include doar bagajul de mână.

ryanair


Alege cazarea prin ibis.com

Ibis budget Whitechapel se află în Brick Lane, unul dintre cele mai colorate cartiere ale Londrei. Stația de metrou Whitechapel este la doar 5 minute de mers pe jos. Cu metroul ajungi în circa 20 de minute la majoritatea atracțiilor din oraș.

ibis


BONUS: Mergi de la aeroport în oraș cu Stansted Express

Cel mai rapid transfer de la aeroportul Stansted în centrul Londrei se face cu trenul Stansted Express. Cumpărat în avans, un bilet dus-întors poate ajunge la 14 lire sterline (vezi opțiunea Advance offer Standard Class Return).

stansted

* Pentru a rezerva biletele de avion şi cazarea, trebuie să accesezi linkurile disponibile în acest articol. Nu uita că această vacanţă este una de tip DIY şi trebuie să faci singur/ă toate rezervările. Preţurile pot varia în funcţie de momentul la care ai accesat linkurile. Spor la rezervări! :-)