qatar

Qatar Airways desfășoară în aceste zile prima promoție din 2017, sub numele Travel Festival. Până pe 16 ianuarie inclusiv poți profita de prețuri bune spre mai multe destinații din Asia, AfricaOrientul Mijlociu sau Australia. Ce ne place la Qatar Airways este că îți pun la dispoziție un program de zboruri flexibil. De exemplu, poți pleca din București la ora 12:50 și să ajungi la 09:15 în Singapore, după o escală scurtă în Doha, iar la întoarcere să părăsești Singapore la 20:25 și să aterizezi în București la 11:05.

Perioada promoției

Poți rezerva bilete la prețuri speciale în cadrul promoției Travel Festival până pe 16 ianuarie, așa că dacă îți face vreo ofertă cu ochiul, grăbește-te!

Perioada de călătorie este până pe 15 decembrie 2017, iar între 15 iunie – 1 iulie 2017 și 15 august – 10 septembrie 2017 nu există bilete la preț promoțional. Mai pot exista și alte perioade de blackout, în funcție de fiecare destinație.

Detalii despre promoție

Pentru primul Travel Festival din 2017, Qatar Airways anunță reduceri de până la 35%. Astfel, poți zbura din București în Shanghai, dus-întors, cu sub 400 EUR, în Hong Kong sau Singapore cu puțin sub 500 EUR sau în Bangkok cu prețuri începând de la 537 EUR.

În plus, dacă plătești biletul Qatar Airways cu un card Visa, ai o reducere extra de până la 15%. Ai detalii aici.

Un alt lucru bine de știut este că pe tarifele scad pe măsură ce cumperi mai multe bilete. De exemplu, spre Kuala Lumpur, la 3 bilete cumpărate, tariful va fi 555 EUR/pers., la 2 bilete, 580 EUR/pers. iar dacă cumperi un singur bilet, 591 EUR/pers.

Nu în ultimul rând, copiii cu vârsta până în 11 ani plătesc doar taxele de aeroport, iar un adult poate cumpăra maximum 2 bilete pentru copii. Vezi detaliile aici.

Destinațiile Qatar Airways

Cum spuneam mai sus, sunt multe orașe din Asia, Africa, Australia sau Orientul Mijlociu incluse în promoția Qatar Airways. Găsești lista completă aici.

crop

Pe noi ne tentează Singapore sau Bangkok, pentru care am găsit niște perioade și prețuri foarte bune.

singapore

bangok

TIP: Ofertele Travel Festival sunt valabile pentru toate orașele în care operează Qatar Airways, așa că poți găsi oferte foarte bune și cu plecări din Sofia sau Budapesta. Spor la căutat!