Dacă nu ați plecat la mare în weekend sau nu v-ați făcut alte planuri prin București, venim în ajutorul vostru. Sunt câteva evenimente prin oraș pe care poate nu ați vrea să le ratați.

 

Pe terasa de la KAIAMO – unul dintre restaurantele noastre preferate din oraș – se întâmplă niște burgeri cu wagyu, foie gras și trufe. Meniul de buns umplute cu fel și fel de bunătăți (parte a conceptului Boboko by Kaiamo) este și el disponibil. Detalii, aici.

S-a deschis MAT, taqueria lui Alex Iacob și Cristi Dăscăleanu. Au disponibile 5 tipuri de tacos (dintre care 2 vegan friendly), disponibile pentru ridicare direct de la restaurant. Toate detaliile sunt aici.

La Balls, Valentina Cornescu pregătește o caponata siciliană cu chiftele și un chec cu zmeură și lămâie. Evenimentul are loc sâmbătă. Detalii, aici.

Din 19 iunie fostul The Cafe de la The Institute a devenit TALENT, un cocktail bar dedicat comunității creative din București. Locația este aceeași, strada Știrbei Vodă 104-106, dar meniul este nou și plin de surprize savuroase. Cocktail barul va fi deschis de miercuri până duminică, în intervalul orar 18:00 – 01:00, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0743 260 923. Mai multe detalii, aici.

O altă veste bună vine de la Revino Cheese & Wine care și-au deschis magazinul online, unde puteți găsi pairinguri de brânzeturi și vinuri românești.

Carnivale Food Market a redeschis doar zona exterioară momentan, dar e suficient căt să ne putem bucura în siguranță de mâncarea noastră preferată de la Meat Buster, Gattini Pasta, Camionetta și nu numai. Mai multe detalii, pe pagina lor de Facebook.

Din acest weekend s-a redeschis și locul nostru preferat din București în aer liber, unde poți bea o bere bună – Spațiul M60. Și nu se redeschide oricum ci cu un eveniment fain, o expoziție de new media art, semnată Alina Bohoru. Detalii, aici.

Pe strada Radu Beller 54, în Floreasca, s-a redeschis B4 market, bistro, patiserie și brutărie, un loc super cozy unde poți lua masa sau unde te poți opri pentru o mică gustare. Mai multe informații, pe pagina lor de Facebook.

 

burger-kaiamo

Foto – Kaiamo / Food of Bucharest