instantly.be

Fiind un copil al anilor ’90, este normal să îndrăgesc atât fotografia digitală, cât şi cea pe film. Pe una o folosesc zi de zi, iar cealaltă este mai degrabă o amintire plăcută. De una sunt legat prin foldere şi megabiţi, de cealaltă mă leagă albume întregi de poze, adevărate colecţii de amintiri.

În patru ani de călătorii, am adunat câţiva giga buni de poze. Am mai spus, dacă nu ar fi fost blogul, o mare parte dintre ele ar fi rămas uitate prin foldere și arătate prietenilor sau rudelor de câteva ori. Cam aici se limitează rolul fotografiilor digitale pentru mine. Prefer să am pozele la îndemână. Să am pe birou acel apus mișto surprins într-un miradouro din Lisabona sau priveliștea cu podul Galata care îmi amintește de mirosul de balik ekmek.

foto_instantly_be

Cu câteva luni în urmă, citeam pe blogul lui Ariel despre Instantly.be și al lor serviciu prin care îți poți printa pozele de pe Instagram. Ne-a plăcut mult ideea, că doar și noi ne “dăm” pe Instagram destul de des. Crede-ne, arată mai bine decât sună. :-) Alexandra a țopăit de bucurie (la propriu) când a deschis cutia cu pozele noastre și deja se gândește cum și unde să le aranjeze.

foto_instantlybe

Pe scurt, pozele de la Instantly.be sunt printate pe hârtie glossy și vin în format de 10,5 cm x 11,7 cm. Vor păstra exact formatul folosit când ai făcut upload pe Instagram. O poză costă 1,5 lei, iar noi îți recomandăm să optezi și pentru cutia mișto (5 lei) în care le poți depozita (bonus: arată foarte bine dacă vrei să faci pozele cadou). Mai mult decât atât, au și rame faine (tot 1,5 lei), ca să îți poți vedea pozele dragi cât mai des. Și să vă mai spun ceva: la 15 poze comandate, primești 3 magneți. Ain’t that cool?

instantlybe

Ce ne mai place la Instantly.be este că plasezi comanda direct din faţa tastaturii. Poţi să îţi alegi pozele fie din contul tău de Facebook sau Instagram, fie din memoria calculatorului. În 24 de ore pozele sunt gata şi vor porni spre tine.

Cum sună? Ţi-ar plăcea să îţi ţii pozele de pe Instagram şi mai aproape? :-)