designafter

UPDATE: ACEST CONCURS S-A ÎNCHEIAT. Moș Crăciun a venit mai devreme pentru trei dintre cititorii noștri. Felicitări, Carmenush, Mădălin și Teodora Tucă! Câte o cană de la Design&After se îndreaptă spre voi. Ne citim pe mail.  Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă urăm sărbători calde alături de cei dragi!

Pentru noi, decembrie este luna în care dăm la o parte cafeaua și îi facem loc ciocolatei calde. Este luna în care diminețile noastre miros a cacao, scorțișoară și, uneori, a marshmallows care se topesc încet în ciocolată.  Dar pentru că în decembrie trebuie să mai și muncim, ni se întâmplă să luăm ciocolata caldă drept tovarăș de drum spre birou, în mașină sau în metrou. Din acest motiv, trebuie să o punem într-o cană sigură pe ea, care se adaptează ușor la traficul din București. :-)

Pentru că este luna cadourilor și știm că te regăsești în rândurile de mai sus, ți-am pregătit un giveaway împreună cu prietenii de la Design&After. Avem de pus sub brad trei căni to go de la Nordal. Cănile vin în trei culori (albastru, mov și verde), sunt fluffy (pentru că sunt învelite în fibre naturale de bambus) și sunt prevăzute cu mâner și capac din silicon, ca să te poți bucura și de cea mai fierbinte ciocolată caldă.

Ce trebuie să faci ca să fii unul dintre cei trei norocoși?

  • Să te abonezi la newsletter-ul nostru (găseşti zona de abonare în homepage :-), te abonezi, iar noi promitem că îți vom trimite cele mai faine povești de food&travel)
  • Să ne lași un comentariu la această postare în care să ne spui în ce loc din călătoriile tale ai băut cea mai bună ciocolată caldă (sau cafea)

Ai timp până duminică, 18 decembrie, la 23:59. După ce ne consultăm cu Moș Crăciun și random.org, anunțăm norocoșii extrași prin tragere la sorți luni, dis-de-dimineață.