Iubim mâncarea stradală şi o căutăm mereu în călătoriile noastre. Iar atunci când nu călătorim, încercăm să o găsim cât mai aproape de casă. Din acest motiv ne bucurăm de fiecare dată când se organizează un festival cu mâncare în Bucureşti. La fel se întâmplă şi în cazul lui Bucharest Street Food Carnival, care va avea loc săptămâna aceasta la Romexpo, între 7 şi 10 septembrie.

Bucharest Street Food Carnival este succesorul Bucharest Street Food Festival-ului de anul trecut (vezi aici cum a fost). Anul acesta, vor fi reuniţi aproape 100 de vendori care vor vinde mâncare din peste 10 bucătării naţionale (record pentru România), spaţiul de desfăşurare va fi de două ori mai mare faţă de ediţia precedentă şi ceva mai mulţi artişti care vor întreţine atmosfera (câteva exemple ar fi  Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpaţi, Vama, Machanache, Phunk B, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru).

Vor fi o mulţime de zone speciale la festival. Pe noi sigur ne veţi găsi pe la Burger Arena, la Gourmet Square, dar mai ales la Cocktail City (Shoteria + Gintoneria = <3). Cât despre ce noutăți vrem să testăm la festival, trebuie să ştiţi că ne gândim să bifăm sandvișurile de la Cubano, bao taiwaneze de la Bao Van, vafele de la I, Bubble Waffle , burgerii de la Switch.Eat şi Philly cheesesteak-ul de la Big John. Asta pe lângă vizitele la truck-urile și standurile consacrate: Meat Busters, Porchetteria, Ză German Wurstwagen, La Finca by Alioli, Taj sau Japanos. Să vedem cum ne descurcăm! :-)

Vrei să vii la Bucharest Street Food Carnival? Avem o invitaţie dublă pentru tine!

Ce trebuie să faci? Să ne spui într-un comentariu la acest articol care sunt standurile pe care vrei să le vizitezi la ediţia din acest an. Abia aşteptăm să vedem răspunsul tău! :-D

Avem la bătaie două invitaţii duble şi vom extrage câştigătorii joi, 7 septembrie, la ora 10:00, prin random.org. Iar seara ne vedem la festival!