BS1

Anthony Bourdain asociază  tot timpul mâncarea stradală cu o lume mai bună. Şi cine suntem noi să-l contrazicem? Aşa-numita mişcare street food joacă un rol important în călătoriile noastre. Este motivul pentru care iubim Istanbulul, pentru care recomandăm tot timpul Mercado Da Ribeira din Lisabona şi pentru care ne-am rezervat un city break gourmet la Berlin.

Din fericire, street food-ul începe, uşor, uşor, să devină parte şi din Bucureştiul nostru drag. Iar între 8 şi 11 septembrie, va avea chiar şi un festival pe măsură. Bucharest Street Food Festival este primul festival major dedicat mâncării stradale din Capitală. Toată treaba se întâmplă la Romexpo şi va reuni peste 50 de vendori (food trucks, van-uri, rulote, standuri) şi reţete din 10 bucătării internaţionale. În fiecare dintre cele patru zile de festival, atmosfera va fi animată de concerte. Toate detaliile sunt aici.

Noi abia aşteptăm să încercăm pulled pork-ul de la Meat Busters, pastele de la Grano şi delicatesele japoneze de la Kanpai. Mix that with gin & tonic de la Finca Alioli şi ceva piese de la Fraţii Grime şi Ziggi Recardo. Sigur va fi bine! :-)

Şi pentru că sharing is caring, vrem să luăm cu noi la Bucharest Street Food Festival doi foodies care să se bucure de mâncarea stradală. Oferim un singur premiu, care constă în două abonamente pe toate cele 4 zile de festival, iar concursul se desfăşoară pe pagina noastră de Facebook (aici). Miercuri, 7 septembrie, după ora 21:00, anunţăm câştigătorul.

Ne vedem la festival!